سه شنبه شعب کشیک بانکها در استان تهران دایر است

شورای هماهنگی بانکها اعلام کرد: فعالیت بانک ها در شهرستان های مختلف استان تهران به صورت شعب منتخب دایر است. 

به گزارش بانک امروز، شورای هماهنگی بانک‌ها در اطلاعیه ای اعلام کرد:  حسب اطلاعیه استانداری تهران، فردا سه شنبه هفتم اسفندماه، تمامی ادارات دولتی استان، آموزشگاه‌ ها، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل خواهد بود. همچنین دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز امدادی و درمانی تعطیل نبوده و بانک ها در شهرستان‌های مختلف استان به صورت شعب منتخب فعال خواهند بود.

بر این اساس، شعب و واحدهای ستادی بانک های عضو این شورا در استان تهران، فردا سه شنبه، تعطیل می باشند، اما واحدهای پشتیبان ستادی و شعب کشیک بانک ها که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام گردیده، از ساعت ۸ الی ۱۲:۰۰ به منظور خدمت رسانی به مشتریان دایر می باشند.

همچنین، دایر بودن بانک ها و ادارات در سایر استان ها بنا به تصمیم استانداری های متبوع است.

شورای هماهنگی بانکها از مشتریان بانکی درخواست کرد: انتظار می رود با توجه به شرایط موجود، حتی المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک ها استفاده نمایند.

Print Friendly, PDF & Email

لینک کوتاه خبر:

https://bankemruz.ir/?p=11976

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

آخرین اخبار

تصویر روز:

داغ ترین ها