رشد ۹ برابری تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی بانک کشاورزی

شعب بانک کشاورزی در شش ماهه نخست سال 1403 بالغ بر 14 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی پرداخت کردند که نسبت به مقطع مشابه در سال گذشته 9 برابر رشد داشته است.
به گزارش بانک امروز به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی در شعب این بانک با هدف ایجاد اشتغال مولد، فقرزدایی و توسعه پایدار، با تاکید بر ایجاد و توسعه مشاغل کوچک در جوامع روستایی و عشایری، مناطق مرزی و استان های کم برخوردار و با معرفی نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی صورت می گیرد.

بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ماه با پرداخت این میزان تسهیلات قرض الحسنه، از ایجاد و توسعه بیش از ۱۰ هزار شغل برای اقشار کم برخوردار جامعه حمایت کرده است.

Print Friendly, PDF & Email

لینک کوتاه خبر:

https://bankemruz.ir/?p=11347

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

آخرین اخبار

تصویر روز:

داغ ترین ها