دکتر ابوالحسنی ایجاد یک نهاد توسعهای غیربانکی ذیل گروه بریکس را نیز مهم برشمرد و گفت: این نهاد می تواند با استفاده از ظرفیت تخصصی کشورهای عضو و سایر ظرفیت های موجود که در رشد جمعی ما نقش اساسی دارند انجام مطالعات عمیق تر در مورد موضوعات مهم را تسهیل نماید.
قائم مقام بانک مرکزی کشورمان در این اجلاس همچنین راهکارهای اجرایی و عملی برای استفاده از ارزهای ملی در تسویه حساب های تجاری، ایجاد یک پیام رسان مالی مستقل، ادغام سیستم های پرداخت و پتانسیل ایجاد ارزهای دیجیتال بانک های مرکزی عضو گروه بریکس (CBDC) را در قالب تفاهم های به عمل آمده میان روسای بانک های مرکزی اعضای بریکس در نشست اخیر مسکو ارائه کرد.
دکتر ابوالحسنی تاکید کرد: قطعا این راه حل های راهبردی و اجرایی می توانند نظام پولی و مالی بین المللی را در جهت توسعه مناسبات بانکی و پولی و تجاری میان اعضای بریکس، متحول نماید.
وی خاطرنشان کرد: تصمیمات گروه بریکس در شرایطی که سرعت تغییرات و تحولات پولی مالی بین المللی شتاب گرفته است می تواند موجب تقویت اتحاد و افزایش کارایی کشورهای عضو بریکس شده و تضمین کند که بریکس همچنان چراغ راه همکاری و پیشرفت در عرصه جهانی است.
در این اجلاس مقامات کشورهای عضو بریکس از جمله ایران، چین و روسیه برای تجارت با ارزهای داخلی تاکید کردند. اتصال شبکه های پرداخت کارتی و همکاری های مالی و پولی که هم اکنون در دستور کار ایران و روسیه قرار دارند نیز مورد تاکید اعضای گروه بریکس قرار گفت.