مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به فرآیندهای تخصصی ارائه خدمات این بانک به مشتریان یادآور شد: همکاران من همواره در تلاش هستند با طراحی مدلهای متنوع و محصولات کارآمد، متناسب با نیاز کسبوکارها پاسخگوی درخواستهای آنها باشند.
دکتر اخلاقی با اعلام اینکه این بانک آمادگی هرگونه همکاری با شرکتهای زیرمجموعه صندوق بازنشستگی صنایع ملی مس ایران را دارد، بر ارائه خدمات و تامین مالی زنجیرهای از طریق ابزارهای تعهدی تاکید کرد.
دکتر فدایی نیز با اظهار خرسندی از همکاری با بانک تجارت و اعلام نیازهای این صندوق ابراز امیدواری کرد، رویکرد بانک تجارت بهعنوان یک برند و شریک مالی معتبر، برای حمایت از شرکت تداوم یابد.
وی افزود: بانک تجارت، بانک شناخته شدهای در تعامل با شرکتها و مجموعههای بزرگ صنایع است و امیدواریم بتوانیم در این همکاریها شریک مالی خوبی برای یکدیگر باشیم.
حسین پارساتبار مدیر امور استانهای جنوب کشور و محمد فهیمی مدیر شعب استان کرمان، مدیرعامل بانک را در این دیدار همراهی کردند.
