به گزارش بانک امروز به نقل از روابط عمومی بانک سینا، دکتر علی ابدالی در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران و کارکنان بانک سینا برگزار شد، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصتی برای یادآوری رشادتها، شجاعتها و دلاوریهای شهدا، جانبازان، رزمندگان و آزادگان و همچنین تجدید بیعت با آرمانهای نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری است.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به مسئولیت کارکنان نظام بانکی در شرایط اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی اقتصاد کشور بانکها در خط مقدم قرار دارند و باید وظیفه خود را در این عرصه بهدرستی انجام دهند.
وی ادامه داد: هدف غایی بانک باید این باشد که بتوانیم کمکی برای مردم باشیم، گرهای از مشکلات آنان باز کنیم و در حد توان، به حرکت و رونق اقتصاد کشور کمک کنیم.
دکتر ابدالی با اشاره به فرآیندهای غیرحضوری بانکداری و افتتاح حساب، اظهار کرد: ممکن است فردی سالمند باشد، سواد کافی نداشته باشد یا در آن روز شرایط جسمی مناسبی نداشته باشد. در چنین شرایطی، صرف تأکید بر اجرای فرآیندها کافی نیست و همکاران میتوانند با راهنمایی و همراهی، مسیر دریافت خدمات را برای مشتری تسهیل کنند. این همان مردمداری و بخشی از وظیفهای است که برعهده ما قرار دارد.
وی افزود: در این شرایط ما به عنوان کارکنان بانک باید در پشت کانتر شعبه، مسئولیت خود را در قبال مردم ایفا کنیم.
